Juuli update.
Vaikselt olen tellinud erinvaid jubinaid mis väljavahetmist vajanud on.
Alustuseks sai tellitud Saksamaalt honeycomb mustriga udutule võred. Minu arust annavad üld muljele palju rohkem juurde kui oem suletud võre ümbrised.
Esistange alla sai tellitud kroom liist. Ei teagi kas see on S mudeli oma või pandi neid S-line mudelitele ka, aga üllatavalt kallis oli see väike
kroomitud plastmass jubin. Kallim kui tagastange lisa mis on kolm korda suurem.
Revalist sai lisaks tellitud veel juhi kroom äärega akna lüliti, pagasi avamis nupp, armatuuri sees olev kesmine kõlar, käetoe sees olev panipaik ilma
autotelefoni kohaga. Peeglite kroom nupu sain lammutusest ja kõrval istuja nupp oli juba olemas.
Keskkonsooli välja võtmine suhteliselt kerge, suurim probleem oli sigareti süütaja eemaldamine käetoe panipaigast mille jaoks audi mehed eraldi
tööriista loonud on. No milleks seda vaja oli nende arvates ma ei tea. Igal juhul lõpuks sain selle kätte sealt käetoe seest.
Jätkasin ka pigimati lisamist. Tagumine aknalaud sai kaetud nii ülevalt kui alt poolt. Ei hakanud uut bassi kõlarit ostma ja peale mati lisamist on
pleki värisemise heli peaaegu täielikult kadunud. Uste sisse sai pandud uued kõlarid Audison Prima AP 6.5.
Lõpetuseks võtsin Forssist A6 klaasipesuri düüsid mis on pooleldi fan pihusti mustriga mitte ainult 3 juga nagu A5 tehasest küljes.
Ei ole küll täielik fan mis on osadel VW mudelitel, aga see eest plug and play ja pole vaja vahele mingeid lisa kinnitusi vms.

|